0%

Obrt “Klesarstvo Bregović”

NaslovnaO namaObrt “Klesarstvo Bregović”

O nama

Klesarstvo Bregović obrt je čija je djelatnost rezanje, oblikovanje i obrada kamena. Prati nas više od 40 godina iskustva i kontinuiranog usavršavanja. Iskustvo je stečeno od 1976. godine na mjestu poslovođe u tvrtci „Jedinstvo d.o.o.“ Ivanec. Godine 1998. je razvijen klesarski obrt Klesarstvo Bregović. Zahvaljujući profesionalnosti, preciznosti izrade i kvaliteti, još i danas uspješno poslujemo. Tradicija duga 20 godina osigurala je da kupcima isporučujemo visokokvalitetne proizvode, a slušanjem šarolikih želja i jedinstvenih potreba, razvijen je širok asortiman.

Naš asortiman obuhvaća visokokvalitetne vrste granita i mramora porijeklom iz Indije, Afrike, Kine, Južne Amerike i ostalih dijelova svijeta. Time smo se pozicionirali na sam vrh ponude na tržištu.  Rezanjem, oblikovanjem i obradom kamena izrađujemo elemente za uređenje svih vrsta interijera i eksterijera koji nude najbolji odnos cijene i kvalitete, kvalitete koja ostaje. Nalazimo se u Varaždinskoj županiji, točnije u gradu Ivancu, na adresi Ivana Kukuljevića Sakcinskog  13. Poslujemo  na čitavom nacionalnom tržištu, kao i na pojedinim inozemnim tržištima.

Naša misija

  Naša osnovna misija temelji se na Vašem zadovoljstvu, zadovoljstvu proizašlom iz istinske kvalitete proizvoda i usluga, pouzadnosti, susretljivosti i kvalitete odnosa koje naš stručan tim pruža.

Klesarstvo Bregović vam nudi:

Granit

Širok izbor granita i mramora

Zid od kamena

Izrada kamenih elemenata interijera i eksterijera prema narudžbi te dostava i ugradnja istih u dogovorenom roku

Nadgrobni spomenik

Širok izbor finalnih kamenih proizvoda namjenjenih za uređenje obiteljskih grobova

Nadgrobni spomenik

Cjelovita usluga uređenja Vaših vječnih obiteljskih počivališta, pažljivo pregledavajući svaku fazu izrade

U potrazi ste za kamenom i spomenikom visoke kvalitete?

image
http://klesarstvo-bregovic.hr/wp-content/themes/imperio_theme/
http://klesarstvo-bregovic.hr/
##aa1e30
style1
paged
Učitava se...
/home/klesarstvobre/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off